FunX Rotterdam

Project 014: "Wij willen Rotterdam mooier maken"

  1. Newschevron right
  2. Project 014: "Wij willen Rotterdam mooier maken"
Rotterdam een stukje mooier maken, Project 014 doet het. Niet letterlijk, maar met verschillende cursussen en workshops, zoals solliciteren 3.0. Deze organisatie wordt gekenmerkt door veelzijdigheid. Zo vertelde medeoprichter Michel Jansen in FunX City Rotterdam dat de thema's die zij behandelen, thema's zijn die zij ook echt graag zelf doen. Niet alleen sollicitaties, maar bijvoorbeeldook CV-trainingen en zelfs seksualiteit.

"Wij zijn geen jongerenwerkers, maar een organisatie met allemaal jongeren die allemaal een eigen specialisme hebben. Zo zijn we dan alle projecten gaan opstarten." Project 014 is eigenlijk in 2005 opgestart, maar in 2007 pas echt goed van start gegaan. "Wij willen Rotterdam mooier maken, dan hoe we het hebben aangetroffen in 2005. Het is niet slecht, maar het kan wel beter. Wij willen bijvoorbeeld de zelfredzaamheid van jongeren verbeteren."



De Rotterdamse Inan volgde een cursus van Project 014: Solliciteren 3.0. Hij was te gast bij Serkan en vertelde dolblij dat hij drie weken na de cursus eindelijk een nieuwe baan heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie