FunX Rotterdam

Crimitov: "Ik breng gewoon de waarheid"

  1. Newschevron right
  2. Crimitov: "Ik breng gewoon de waarheid"
"Nou echt stil geweest is het niet, ik ben altijd sowieso wel bezig", zei de Rotterdamse rapper Crimitov tegen Serkan. De rapper, die je misschien wel kent van de Geef 8 remix met onder andere Winne en Feis, gaat lekker in de studio en heeft de afgelopen maand vier tracks uitgebracht.

Crimitov besloot vier tracks "te lekken", omdat hij vond dat het naar de buitenwereld toe een beetje stil werd rondom hem. Ondanks hij natuurlijk niet stil heeft gezeten. "Ik dacht bij mezelf, weetje wat, ik ga niet meer wachten op mixes, ik gooi gewoon dingen eruit. Het is muziek en muziek moet gehoord worden."

Eén van de tracks die hij heeft uitgebracht is Niemand is untouchable. Dit is de eerste Nederlandse raptekst die hij ooit heeft geschreven. "Het moraal hiervan is dat je zo in een set up kan vallen. Een voorbeeld is dat niet iedereen te vertrouwen is. Je weet nooit waar je in valt." Alles wat hij schrijft is op zichzelf en eigen ervaringen gebaseerd. "Ik schrijf wat ik leef, wat ik zie en wat er gebeurt om me heen."

Ster advertentie
Ster advertentie