FunX Rotterdam

Kevin a.k.a. Blaxtar wint de Pitch

  1. Newschevron right
  2. Kevin a.k.a. Blaxtar wint de Pitch
Passie voor iets, kan ook je ondergang betekenen. Althans, dat vindt Kevin de Randamie a.k.a rapper Blaxtar. Hij deed mee aan de Pitch en liet meer horen over Spoken. Dat is een avond vol spoken word met zowel bekende en minder bekende namen in de line up. Het doel is om mensen bij elkaar te brengen door middel van deze moderne kunstvorm.Winnaar Kevin nam het op tegen Franciska Manuputty van K.I.C.K events. Met K.I.C.K. ofwel Keep it Clean Kids wil ze kinderen leren recyclen.

Goede ondernemersgeest
"De meeste artiesten zijn zich niet heel erg bewust van het feit dat ze ondernemers zijn,"
vertelde Kevin. Dat kom volgens hem door passie en ergens zo blind voor gaan, dat je de valkuilen over het hoofd kan zien. Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat zijn laatste album uitkwam, maar gelukkig heeft hij een goede ondernemersgeest. Spoken wordt namelijk niet alleen in Nederland georganiseerd, maar is ook al een keer gehouden in Braziliƫ, New York en Paramaribo. "Overal waar taal is, werkt ons concept gewoon."

Deze ondernemers zijn eigenlijk dus al succesvol, maar een extra duwtje in de rug kan absoluut geen kwaad. Samen met FunX helpt Suikeroom Durfkapitaal ze op weg. De winnaar krijgt een coachingsgesprek, wordt gekoppeld aan andere ondernemers, krijgt uitgebreide netwerkmogelijkheden en andere nodige hulp. Hoewel ze geloven in het project van Franciska en denken dat crowdfunding heel geschikt is daarvoor, heeft het concept van Kevin al bewezen dat er enorme vraag naar is.



Ster advertentie
Ster advertentie