FunX Rotterdam

FunX Rotterdam en OPEN Rotterdam zoeken mediatalent!

  1. Newschevron right
  2. FunX Rotterdam en OPEN Rotterdam zoeken mediatalent!

FunX Rotterdam en OPEN Rotterdam gaan samen op zoek naar Rotterdams talent met een speciale Summerschool! OPEN en FunX hebben een opleidingstraject ontwikkeld voor jonge Rotterdammers om ze op te leiden tot mediaprofessional. Aanmelden kan tot 12 juni via het onderstaande formulier.

Crossmediaal

FunX en OPEN zoeken jonge talenten die wonen of studeren in Rotterdam met een maximale leeftijd van 25 jaar. Zij leren in negen weken hoe ze een onderwerp crossmediaal moeten verwerken tot een mediaproduct. Van concept, monteren en visualisatie, tot productie, verslaggeving en presentatie.

Summerschool

Het opleidingstraject begint met alle ins & outs over de basistechnieken en -principes in de media. Daarna worden werkgroepen samengesteld en wordt de werkopdracht bekendgemaakt. Na elke les krijgen deelnemers huiswerk mee als voorbereiding op de volgende les. De Summerschool trajecten duren vijf weken. De eerste gaat van start op 29 juni en de tweede begint op 3 augustus. Aanmelden kan hieronder tot 12 juni.

Uitzendingen

Het hele project van FunX Rotterdam en OPEN Rotterdam wordt feestelijk afgesloten met de uitzending van de radioshow en de straatreportage bij FunX, het televisieitem op OPEN Rotterdam en gezamenlijk bekijken van de social media en online berichten. De deelnemers die het traject succesvol afronden, ontvangen een certificaat.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door je contactgegevens + een korte motivatie te mailen naar summerschool@funx.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie