STER Advertentie
STER Advertentie

Win rapworkshops van Broederliefde en Winne

Win rapworkshops van Broederliefde en Winne

Donderdag 30 juli 2015 - 17:55 uur

|

Door:

Kavita

Hou je van rap, pak er dan maar snel pen en papier bij. Je maakt kans op rapworkshops van Broederliefde en Winne. "Stuur je rapteksten in. Als ze worden uitgekozen door Broederliefde en Winne, dan word je sowieso uitgenodigd om rapworkshops te volgen. Als je briljant bent, dan mag je optreden met één van de artiesten tijdens de afsluitende blockparty." Dit valt allemaal onder het project Move Forward van Nina Schmid, die te gast was bij Dulci.

Je raptekst mag net zo lang zijn als je zelf wil, maar het moet wel aan een hele belangrijke voorwaarde voldoen. "Als je dingen hebt meegemaakt die je geremd hebben, dan willen we graag weten hoe je ermee bent omgegaan en doorgegaan bent met je leven. Dat vinden we mooi om terug te horen in de rapteksten. Mensen die dat erin verwerken, krijgen bonuspunten." Leuk extraatje: naast de afsluitende blockparty, wordt er ook een heerlijke barbecue gegeven.

Dus, wie, wat, waar, wanneer en hoe?
Het basketbal, dans- en rapproject van Move Forward vindt plaats van 3 t/m 7 augustus en 10 t/m 14 augustus in Rotterdam-Zuid. De rapteksten kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: rapteksten inzenden kan t/m dinsdag 4 augustus 12.00 uur! De winnaar wordt 5 augustus bekendgemaakt. 

Rotterdamse jongeren kunnen zich nog opgeven voor de workshops t/m zondag 2 augustus door hun voor- en achternaam te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'Stuur eigen rapteksten op en win workshops van Broederliefde en Winne!'

Populair op FunX.nl

  • Koppel dat bespot werd na viral huwelijksaanzoek in KFC, krijgt bruiloft vergoed

  • Mendes Moreira accepteert excuses Van der Ven

  • 'Zo komt de nieuwe PlayStation 5-controller eruit te zien'

  • Suriname plaatst zich voor eerst in geschiedenis voor Gold Cup

  • MMA-vechter kotst alles onder na scheet in gezicht

  • MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies