STER Advertentie
STER Advertentie

Britse vlogger Terroll Lewis: "Nooit gedacht dat onze liefde zoveel deuren zou openen"

Britse vlogger Terroll Lewis: "Nooit gedacht dat onze liefde zoveel deuren zou openen"

Donderdag 8 september 2016 - 17:33 uur

|

Door:

Charissa

Vlogger, acteur, personal trainer, maar eigenlijk wil hij vooral mensen motiveren. De Britse Terroll Lewis, van het populaire vloggersstelletje Terroll & Nakita vertelde vanmiddag in Jouw Stad Rotterdam hoe ze binnen 6 maanden 100 duizend volgers kregen.

Reacties

"Ik ben begonnen grappige vines, toen met motivational speeches op Youtube en daarna acteerde ik online." Zo heeft hij ook zijn vriendin Nakita leren kennen, vertelde hij aan Dulci. "We hielden het in het begin stil dat we aan het daten waren. Toen hebben we onszelf voorbereid op mogelijke reacties, hebben we het op social media gezet en zijn we ons kanaal begonnen."

Als ex-bendelid helpt de 26-jarige ook het leven van anderen te verbeteren met een eigen calisthenics programma Block Workout. "We werken met bendeleden en vechten tegen zwaar overgewicht."

Levensstijl

Voor de twee is dagelijks filmen een levensstijl. "Zelfs als we ooit kinderen zouden krijgen, zou ik blijven vloggen. We hadden ook nooit gedacht dat onze liefde voor elkaar zoveel deuren zou openen."

Op verzoek had Terroll nog één advies voor jongens die net een relatie instappen: "Werk eerst aan jezelf. Je wil niet iemand anders opzadelen met jouw bagage."

'Terroll Lewis te gast bij jouw stad Rotterdam (Deel 3)'

Niet alleen fans in Engeland waarderen de liefdesverhalen van de twee. "Het is hier alsof ik in Oxfordstraat in Londen ben. Mensen spreken mij aan op straat en willen met mij op de foto." Het is ook niet voor niets dat de vlog waarin Terroll & Nakita uitleggen hoe zij elkaar hebben ontmoet, hun meest populaire is.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Nabestaanden doodgestoken Alice (15) houden stille tocht in Rotterdam

  • John Legend en Chrissy Teigen kondigen derde kindje aan met video van 'Wild'

  • ADO Den Haag-voetballer Kairan (Max) Wang (15) overleden bij tragisch ongeval

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'