FunX Rotterdam

Rapper Tarik: "Ik teken pas ergens als ze met 50.000 euro cash komen"

  1. Newschevron right
  2. Rapper Tarik: "Ik teken pas ergens als ze met 50.000 euro cash komen"

De Rotterdamse rapper Tarik gaat lekker. Hij werd door D-Double en Boef getipt als een belofte. Zijn 101 Barz-wintersessie heeft in minder dan drie maanden een miljoen views aangetikt op YouTube. En vorige week dropte Tarik de clip van Trauma Team. Tijd om hem beter te leren kennen. Daarom schoof hij aan bij Felicity in Jouw Stad.

Kansen

Veel kansen heeft Tarik nog niet gekregen in de Nederlandse rapgame. Volgens hem krijgen veel ongetalenteerde rappers wél kansen, terwijl zij het niet verdienen. Toch heeft Tarik veel fans. Zij laten hem weten dat ze vertrouwen in hem hebben.

MAsker

Tarik heeft niet alleen veel fans, maar ook haters. Zelf leest hij nooit de comments, maar Felicity neemt er een paar met hem door. Waaronder de reactie: "Deze gozer moet zijn masker afdoen." Dat is volgens Tarik onzin, want hij is altijd zichzelf.

"Ik draag geen masker, dit is mijn ware gezicht. Je moet nooit vergeten waar je vandaan komt en wie je bent."

Hard werken

De jonge rapper vertelt aan Felicity dat hij veel heeft meegemaakt in zijn leven en daarom gemotiveerd is om de top te bereiken. Daar werkt hij ook hard voor: "Ik werk 24/7 door en slaap met mijn schoenen aan". Zijn plan? Over een jaar staat hij naar eigen zeggen ver bovenaan.

"Ik ga veel rappers omlaag halen op de ladder. Ze gaan keihard naar beneden vallen"

Labels

Op dit moment is Tarik getekend bij Choose Media. Daar is hij ook loyaal aan. Andere labels zoals Top Notch zullen met een goed aanbod moeten komen om hem weg te krijgen: "Als ze met 50.000 euro cash komen, dan wel". Maar voor Tarik is een perfect label niet essentieel. Volgens hem heb je geen 300.000 abonnees op YouTube nodig om een miljoen views te krijgen.

"Je hebt geen perfect label nodig om ver te komen. Ik kan dat ook."

Toekomst

We kunnen veel nieuwe dingen van Tarik verwachten de komende tijd. Veel clips en een paar samenwerkingen. Eén ding kan hij alvast verklappen: er gaat een featuring met Boef komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie