FunX Rotterdam

VIDEO: Overvaller pizzeria Rotterdam wordt zelf overvallen

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Overvaller pizzeria Rotterdam wordt zelf overvallen

In het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde is er een bizarre dubbele overval gepleegd. Na sluitingstijd besloot een overvaller een pizzeria te overvallen. Hij was echter niet de enige met dat plan: even later kwamen er twee andere overvallers binnen die het pand ook wilden leegroven.

wapens

De eerste overvaller richtte een pistool op één van de vrouwelijke medewerkers, die op dat moment aan het schoonmaken was. Hij eiste geld en hij dwingt de medewerker hardhandig richting de kluis. Als hij de zaak verder inloopt, komen er nog twee gewapende mannen binnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

bij elkaar

De medewerker vertelt over de bizarre situatie: ''In eerste instantie denk je, ze horen bij elkaar. Maar dat was niet het geval. De eerste overvaller kreeg een klap en die moest ook gaan liggen. Toen gingen zij verder waarmee de eerste overvaller begonnen was.''

Opsporing verzocht

De laatste twee overvallers gaan er uiteindelijk met de buit vandoor, terwijl de eerste overvaller net als de medewerkers op de grond ligt te wachten tot het voorbij is. Vervolgens wil hij vertrekken, maar niet met lege handen. Hij dwingt de medewerkers om hun telefoon en portemonnee af te geven. De overval werd al gepleegd op 21 april, maar gisteren werden de beelden vrijgegeven door Opsporing Verzocht.

Alle drie de daders zijn op dit moment nog voortvluchtig.

Ster advertentie
Ster advertentie