FunX Rotterdam

Freddy Moreira verrast 20-jarige fan die in het ziekenhuis belandde na vluchtmisdrijf

  1. Newschevron right
  2. Freddy Moreira verrast 20-jarige fan die in het ziekenhuis belandde na vluchtmisdrijf

De 20-jarige Shenara werd zaterdagnacht in Hoogvliet aangereden door een auto. De bestuurder reed vervolgens gewoon door. Na het vluchtmisdrijf heeft Shenara de kerstdagen moeten doorbrengen in het ziekenhuis. Felicity was benieuwd hoe het nu met haar ging en belde haar op.

''Ik heb twee breuken in mijn bekken, een scheur in een wervel in mijn onderrug, schaafwonden en veel blauwe plekken.''

Geluk

Shenara mag naar huis, maar heeft wel een revalidatie van een aantal maanden voor de boeg. Toch heeft Shenara geluk gehad. Het had niet veel gescheeld of ze had de aanrijding niet overleefd.

ooggetuigen

Over de dader is helaas nog steeds niets bekend. Zelf heeft Shenara niet veel gezien: '''Ik kan me herinneren dat het een zwarte auto is die snel wegreed, de rest weet ik niet meer. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk naar de politie gaat en zich aangeeft.'' De moeder van Shenara deed daarom een oproep op Facebook in de hoop ooggetuigen te vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Freddy Moreira

Shenara had plannen om op tweede kerstdag naar de Freddy Moreira Show te gaan. Dat is door de verschrikkelijke aanrijding natuurlijk niet doorgegaan. Freddy Moreira schrok heel erg van het bericht. Hij wilde Shenara een beetje opvrolijken, dus had hij een speciale verrassing voor haar!

"Wat een k*... heel vervelend berichtje. Ik hoop dat het allemaal goedkomt. Jammer dat je niet bij de Freddy Moreira Show kon zijn. Namens mij heb ik nog wel een klein stukje Freddy Moreira voor je en dat komt zo snel mogelijk jouw kant op!''

Ster advertentie
Ster advertentie