STER Advertentie
STER Advertentie

Inbrekers stelen ook puppy Karel terwijl baasje ligt te slapen

Inbrekers stelen ook puppy Karel terwijl baasje ligt te slapen
facebook/sebastiaan.deleukste

Maandag 22 oktober 2018 - 16:26 uur

Vandaag verscheen een vreselijk bericht op RTV Rijnmond. Terwijl Sebastiaan en zijn vriend lagen te slapen, werd zondagnacht bij hun ingebroken. De dieven hebben ze niet gehoord, maar de schade in Schiedam blijkt enorm. De inbrekers hebben heel wat spullen gejat, maar het ergste is misschien wel dat hondje Karel ook meegenomen is.

Update 23 oktober: Puppy Karel is gevonden!

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Medicijnen nodig

Sebastiaan vertelt RTV Rijnmond dat hij het vreselijk vindt dat ze het hondje hebben meegenomen. Ze hadden de twintig weken jonge Boston Terriër pas net en het ergste is nog: "Karel heeft aan het infuus gelegen en heeft nu medicijnen nodig. Die zijn niet meegenomen." Inmiddels hebben ze op Facebook een bericht gepost in de hoop dat hun hond teruggevonden wordt.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.39407-inbrekers-stelen-ook-puppy-karel-terwijl-baasje-ligt-te-slapen"}