STER Advertentie
STER Advertentie

Real life 'Prison Break': gedetineerde ontsnapt uit Rotterdamse gevangenis

Real life Prison Break: gedetineerde ontsnapt uit Rotterdamse gevangenis
ANP

Vrijdag 28 december 2018 - 14:32 uur

|

Door:

Samantha

Je hoort niet elke dag dat er iemand is ontsnapt uit een gevangenis, tenzij je Prison Break hebt gekeken natuurlijk. Maar raar genoeg, gebeurde dit vanochtend wel in Rotterdam. Een man, die vastzat voor diefstal, is vanochtend uit gevangenis De Schie ontsnapt op een heel opmerkelijke manier.

vuilniszak

Volgens RTV Rijnmond ontsnapte de gedetineerde vanochtend om 09.15 uur uit de gevangenis in een, hier komt het, blauwe vuilniszak. Bronnen vertellen aan het nieuwsplatform dat die vuilniszak werd gedragen door een vriend die vandaag toevallig uit de gevangenis mocht. Het verhaal kan echter niet bevestigd worden door Justitie.

zoektocht

NOS-verslaggever Robert Bas vertelt dat het gaat om een man die in 1992 is geboren. De politie wil echter nog niks kwijt over de man, maar zegt wel naar hem op zoek te zijn.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.40288-real-life-prison-break-gedetineerde-ontsnapt-uit-rotterdamse-gevangenis"}