STER Advertentie
STER Advertentie

Papa Jay ontvangt cheque van bijna een ton

Maandag 4 februari 2019 - 07:30 uur

|

Door:

Elize

51198166 2464936680247212 8505542646456909824 n
Facebook: Koen Joossen

Papa Jay en zijn vijf kinderen hebben gisteren een dikke cheque in ontvangst mogen nemen. Het gezin, bekend van Een Huis Vol, heeft 94.200 euro gekregen dankzij een crowdfundingsactie.

Lees ook: Kijker start inzamelingsactie voor Papa Jay van 'Een Huis Vol'

Actie

Vaste Een Huis Vol-kijker Koen Joosen begon vier weken geleden een inzamelingsactie om de alleenstaande vader Jay en zijn vijf kinderen een klein steuntje in de rug te geven. Het doel was om vijfduizend euro op te halen, maar al snel stroomde er veel meer geld binnen. 

Lees ook: Man achter doneeractie en papa Jay ontmoeten elkaar voor het eerst

Geld

Initiatiefnemer Koen Joosen kwam het bedrag van bijna een ton samen met zijn eigen gezin overhandigen. Op Facebook laat hij weten dat het een geweldige dag was. De kinderen konden het goed met elkaar vinden, Jay had heerlijk gekookt en natuurlijk was het mooiste moment het overhandigen van de cheque. 

"En wat zijn ze blij met dit bedrag, Nederland is opgestaan en vanaf nu heeft Jay het financieel net wat makkelijker, kunnen de kids studeren en zien ze de toekomst zonder zorgen tegemoet. Ik wil dan ook de bijna 7.000 donateurs hartelijk danken!"

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.40796-papa-jay-ontvangt-cheque-van-bijna-een-ton"}