STER Advertentie
STER Advertentie

Straatreport: Kamp jij met psychische klachten?

Woensdag 10 april 2019 - 19:24 uur

|

Door:

Lola

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steeds meer artiesten en influencers spreken tegenwoordig openhartig over hun mentale gezondheid. Zo gaven onder andere Qucee, Mr. Polska, maar ook artiesten als Kanye West en Justin Bieber aan te kampen met psychische klachten. Is dat een goede zaak? En helpt het anderen daadwerkelijk om zelf ook hun problemen te delen? Ouassima ging het centrum van Rotterdam in om dat te vragen.

#openup

Meer dan 4 op de 10 jongeren kampt met psychische klachten. NPO 3FMMIND en verschillende andere jongerenmerken, waaronder FunX, staan van 6 tot en met 12 april in het teken van #openup om het taboe op psychische klachten onder jongeren te doorbreken. Praten over over je burn-out, depressie, angst, persoonlijkheids- of eetstoornis is namelijk hartstikke belangrijk! Deel jouw eigen #openup op social en help mee om psychische problemen onder jongeren bespreekbaar te maken.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.41633-straatreport-heb-jij-weleens-last-van-psychische-klachten"}