STER Advertentie
STER Advertentie

De Rotterdamse Maneaux (22) produceerde #1 trending-track 'Paper Zien Remix'

Vrijdag 3 juli 2020 - 17:38 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yssi SB's remix van Paper Zien met D-Double, Henkie T, Jack, Sevn Alias en Josylvio gaat als een malle. De video is #1 trending op YouTube en de track heeft binnen een week tijd al meer dan een miljoen streams te pakken. De producer van die hit is de 22-jarige Rotterdamse Maneaux. Hij vertelde in Jouw Stad aan Nordin hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen.

Onverwachts

Maneaux is ook verantwoordelijk voor Yssi's Freestyle (Un Deux Trois) Hij vertelt dat hij daarvoor met Yssi in de studio zat en toen werd gevraagd om een beat te maken voor de remix van Paper Zien. "Het ging heel onverwachts. Ineens hoorde ik welke namen erop stonden. Dat was supervet natuurlijk." Dat de track het nu ook nog eens zo goed doet - Paper Zien Remix is binnengekomen in de top 5 van de Spotify Top 50 - is al helemaal iets waar Maneaux trots op is. En binnenkort komt hij met nog een grote samenwerking: "Er komt een lekkere zomerse tune met Kempi aan."

'Zet je beats niet op YouTube'

Maneaux heeft nog een belangrijke tips voor beginnende producers. "Zet je beat niet zomaar op YouTube, want iedereen steelt het dan." Hij raadt aan om via social media mensen te benaderen en je beats via de mail te sturen. "Hou het lekker exclusief. Ga gewoon op Instagram mensen connecten. Managers, artiesten... Als je beats hard zijn, kom het wel!"

Lees ook: Yssi SB #1 trending op YouTube met remix van 'Paper Zien': "Ik geloof het nog steeds niet"

Populair op FunX.nl

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

  • Akwasi legt kritiek naast zich neer: 'Niets mis met mij, wél met Nederland'

  • Kim en Kanye delen hartverwarmende beelden van hun vakantie

  • 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

  • Nieuwe warmterecord: 'Het was nog nooit zó warm op 8 augustus'