STER Advertentie
STER Advertentie

Messi belooft Afghaanse imitator (5) te ontmoeten

Messi belooft Afghaanse imitator (5) te ontmoeten

Maandag 1 februari 2016 - 17:12 uur

|

Door:

Bianca

Het jongetje waar het hele internet vorige week naar zocht, is gevonden. Er verscheen toen een foto van een jongetje die van een plastic tas een eigen Messi-shirt had geïmproviseerd. Iedereen wilde weten wie het was zodat Messi de kleine fan een echt shirt cadeau kon doen. Nu blijkt het om de 5-jarige Murtaza Ahmadi uit Afghanistan. En het mooiste is: Messi heeft gezegd hem te willen ontmoeten.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

contact met messi

De Afghaanse Voetbal Federatie heeft contact met het management van Messi en zegt er alles aan te doen om de twee met elkaar in contact te laten komen.  Murtaza was door zijn 15-jarige broer Homayoun gefotografeerd nadat hij het Argentijnse shirt van Messi had nagemaakt met viltstift. Zijn vader heeft niet genoeg geld voor een echt shirt en dus bedacht hij deze creatieve oplossing.

"Murtaza houdt het niet meer, zo spannend vindt hij het idee dat hij Messi gaat ontmoeten. We zijn erg vereerd door wat er allemaal is gebeurd." - Vader van Murtaza."

 Murtaza

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

  • Rapper Sjors valt Tim Hofman aan in nieuwe #BOOS-aflevering

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.26603-messi-belooft-afghaanse-imitator-5-te-ontmoeten"}