Sport

About Last Night: Cristiano Ronaldo speelt laatste WK in 2022, Naaktselfies populair onder jongeren & meer

  1. Newschevron right
  2. About Last Night: Cristiano Ronaldo speelt laatste WK in 2022, Naaktselfies populair onder jongeren & meer

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Cristiano Ronaldo speelt laatste wk in 2022

Cristiano Ronaldo wil laatste interlandtoernooi spelen in 2022 als het Wereldkampioenschap gespeeld wordt in Qatar. "Ik hou van Qatar en Dubai, ik ga er vaak heen op vakantie. Het lijkt me het ideale podium voor mijn laatste toernooi voor mijn land'', zei de wereldberoemde voetballer in de Spaanse media. Ronaldo zei ook nog twee jaar te willen blijven spelen bij Real Madrid. Plannen voor daarna heeft hij nog niet.

2. Een op de acht jongeren stuurt een naaktselfie

Een naaktselfie versturen vindt een op de acht jongeren tussen de veertien en achttien jaar geen probleem. Jongeren sturen de sexy selfies vooral naar degene met wie ze een relatie hebben. Tweederde vertrouwt erop dat een foto niet wordt doorgestuurd naar andere mensen. Dat blijkt uit onderzoek van Meldknop.nl. Vandaag is het Safer Internet Day, de dag waarop aandacht wordt gevraagd om online veiliger te zijn.

3. Kanye West onthult dat er 'misschien' een nieuwe albumtitel is

Twee dagen voor zijn albumrelease is er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het boekwerk dat 'De Albumtitel van Kanye West' heet. Gisteravond tweette de rapper dat er 'misschien' en nieuwe, geheime albumtitel is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vervolgens postte hij een hele reeks foto's van zijn nieuwe kledingcollectie die, tegelijkertijd met zijn album, aanstaande donderdag wordt gelanceerd. Aan het einde van de reeks tweets van de collectie die Yeezy Season 3 heet, riep West iedereen op om te raden wat de titel van zijn nieuwe album gaat zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie