Sport

De voetbalvrouw achter Djavan Anderson: ''Toen ik hoorde dat hij voetballer was, dacht ik: shit!''

  1. Newschevron right
  2. De voetbalvrouw achter Djavan Anderson: ''Toen ik hoorde dat hij voetballer was, dacht ik: shit!''

Toen Lorraine Clewits hoorde dat Djavan Anderson een voetballer was, dacht ze in eerste instantie: shit, dat meen je niet! Zij kende namelijk ook alle stereotypes: ze gaan vreemd en ze zijn niet zo slim. Inmiddels is hij haar vriendje en weet ze dat haar vooroordelen niet kloppen. Justus Dingemanse van Voetbalzone gaat in de derde aflevering van zijn WAG's-serie langs bij voetbalvrouw Lorraine Clewits.

Ver weg

Djavan heeft gevoetbald bij Ajax, AZ en speelt nu bij SC Cambuur. Daardoor moet hij vaak in Leeuwarden zijn, wat best lastig is voor zijn vriendin Lorraine: ''Het liefst ben ik elke dag met hem samen.'' Toch ziet ze het niet zitten om nu al voor hem te verhuizen. De 24-jarige Lorraine is net afgestudeerd in marketing & communicatie en heeft haar eigen food- en fitnessblog Girls Love Healthy.

''Ik vind het belangrijk om mezelf te ontwikkelen, voordat ik mezelf 100% aan hem geef.''

Sport

Lorraine is heel bewust bezig met haar voeding en gezondheid. Vooral sport is erg belangrijk voor haar en daarom gaat ze vier keer per week naar de gym. Met enkel een bakje havermout in haar maag, daagt ze Justus uit voor een zware work-out.

''Sport is denk ik wel het belangrijkste in mijn leven.''

Ster advertentie
Ster advertentie