STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Bokser zoekt voetballer op na beledigende Snapchat video

VIDEO: Bokser zoekt voetballer op na beledigende Snapchat video

Maandag 3 april 2017 - 22:20 uur

|

Door:

Burç

Leon Bailey vond het nodig om iemand in de plaatselijke sportschool belachelijk te maken op Snapchat. De voetballer van Bayer Leverkusen had een man gefilmd die alleen aan het boksen was tegenover een spiegel. Bailey noemde de boksende man een clown in de video, maar hij bleek een heel ander beroep uit te oefenen. Atif Tanriseven is geen clown, maar bokser van beroep. Atif zag de video en besloot verhaal te gaan halen bij de voetballer.

Respect

Atif Tanriseven ging woedend langs op een terras waar Leon Bailey en zijn vrienden gezellig een drankje dronken. Hij confronteerde de voetballer en hield zijn handen thuis. Tanriseven wijst Bailey vooral uitgebreid op een gebrek aan respect voor anderen.

Waardigheid

Op Facebook schrijft Atif: "Leon Bailey ik hoop dat je bij deze hebt geleerd dat je mensen altijd moet respecteren. Wij zijn allemaal gewoon mensen. Jij bent ook ooit van 0 begonnen. Denk aan je waardigheid en aan die van anderen. Jij bent niet de enige sporter in deze wereld en ik hoef en wil niet beroemd zijn. Daar doen we het niet voor. We laten gewoon even de mensen zien welk gezicht jij hebt."

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen