1. Newschevron right
  2. VIDEO: Nigeriaanse atlete ongelofelijk kalm na verlies van pruik tijdens sprong

Atlete Blessing Okagbare toonde donderdag de sportwereld de definitie van fierce. De Nigeriaanse verloor haar pruik en haarnetje tijdens een sprong bij de Oslo Diamond League en ze raakt er totaal niet door van slag.

#Dontcur

De Nigeriaanse blijft na de val van haar haarstuk strak kijken naar het scorebord terwijl ze de accessoire weer rustig op zijn plek zet. Blessing moest er achteraf zelf om lachen en plaatste op Instagram een fragment van het voorval met de tekst:

"Wanneer je zo lang over iets praat en het eindelijk gebeurd. Nou ja, het is wat het is...hoofd omhoog..."

De winnaar van een zilveren Olympische medaille in 2008 sprong donderdag een afstand van 6,21 meter en eindigde daarom op de zevende plek.

Nederland

Onze eigen Daphne Schippers won in Oslo op de 200 meter. Na een valse start, wat normaal automatisch diskwalificatie zou betekenen, mocht de sprinter van de jury alsnog starten.