STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Cristiano Ronaldo tegen Lieke Martens: "Ga maar zitten, schatje"

VIDEO: Cristiano Ronaldo tegen Lieke Martens: "Ga maar zitten, schatje"
EPA

Vrijdag 25 augustus 2017 - 11:23 uur

|

Door:

Elize

Lieke Martens is de eerste Nederlandse voetbalster die de prijs van Europese speelster van het jaar mee naar huis mag nemen. Dat is een hele eer en het was dan ook een bijzondere dag voor haar. In tegendeel tot de beste mannelijke Europese voetballer van het jaar, Cristiano Ronaldo, die al ontelbaar veel prijzen heeft gewonnen. Hij gunde Lieke daarom extra veel shine.

Aan het AD vertelt Lieke dat ze Ronaldo superlief vond: "Hij vroeg aan de mensen in de zaal speciaal een applaus voor mij. Dat vond ik zo mooi van hem, echt."

Gentleman

Ook tijdens de persconferentie gedroeg Cristiano zich als een gentleman voor Lieke Martens. Toen ze aan kwam lopen bij de persconferentie, zei de Real Madrid-speler tegen haar: "Ga maar lekker zitten schat. Dit is jouw moment." En hij schoof de stoel ook nog voor haar aan. 

Plagen

De rest van de persconferentie verliep een beetje ongemakkelijk. Lieke vertelde namelijk dat ze toen ze jong was ontzettend opkeek naar de voetballer Ronaldinho. Hierop deed Cristiano Ronaldo voor de grap beledigd. Lieke dacht echter dat hij serieus was en verontschuldigde zich daarom meerdere malen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Skills Martens

En als je je nog afvraagt waarom Lieke Martens eigenlijk is verkozen tot beste voetbalster van het jaar, kijk dan even onderstaand filmpje.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.34081-video-cristiano-ronaldo-tegen-lieke-martens-ga-maar-zitten-schatje"}