Sport

Rotterdamse kroegbaas wil toiletbrillen maken van oude Ajax-stoeltjes

foto: YouTube AFC Ajax
  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse kroegbaas wil toiletbrillen maken van oude Ajax-stoeltjes

De supporters van Feyenoord en Ajax verliezen niet graag en vooral niet van elkaar. Veel supporters hebben namelijk een grote hekel aan elkaar en aan elkaars stad. Zo ook kroegbaas en fanatiek Feyenoord-fan Herman Hell. Hij heeft schijt aan Ajax. Letterlijk, want de kroegbaas wil graag toiletbrillen maken van oude stoeltjes uit de Johan Cruijff Arena (Amsterdam Arena).

verbouwing

Het voetbalstadion van Ajax is aan het verbouwen en daardoor werden er oude stoeltjes verkocht. Kroegbaas Herman kocht er een aantal. "In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik recycling heel belangrijk, dus ik wilde onze Amsterdamse vrienden bij Ajax graag helpen", vertelt hij aan de NOS.

WC-bril

Eerst wilde de kroegbaas de stoeltjes als grap op het terras gebruiken, maar dat paste helaas niet. Dan maar als wc-bril dacht hij. Herman vindt het namelijk wel een grappig idee dat zijn bezoekers zouden gaan poepen op een wc-bril van Ajax. "Ik weet zeker dat Rotterdammers erop willen zitten", zegt de kroegbaas tegen het AD. Herman zoekt nog wel iemand die toiletbrillen van de stoeltjes kan maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie