Sport

Badr Hari neemt het in maart op tegen Hesdy Gerges

foto: facebook/GLORYSportsInternationalOfficial
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari neemt het in maart op tegen Hesdy Gerges

Bad boy Badr Hari liet eerder deze maand al weten dat hij op 3 maart terugkeert met een gevecht in Rotterdam. Kickboksorganisatie GLORY heeft inmiddels ook bekendgemaakt wie zijn tegenstander gaat worden. Fans hoopten op een partij tegen Rico Verhoeven, maar Badr moet eerst een andere oude bekende weten te verslaan: Hesdy Gerges.

Diskwalificatie

Badr Hari en Hesdy Gerges kennen elkaar goed. De 33-jarige kickboksers namen het in 2010 voor het laatst tegen elkaar op tijdens een partij die flink wat stof deed opwaaien. Hari sloeg destijds Gerges tegen de mat, maar werd gediskwalificeerd omdat hij zijn stadsgenoot vervolgens natrapte.

Badr vs Rico

Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven gaat volgens de eerste geruchten waarschijnlijk na de zomer van 2018 plaatsvinden. De terugkeer van Hari betekent ook dat er geruchten gaan over een mogelijke wedstrijd tussen twee Marokkaanse zwaargewichten die bij GLORY onder contract staan. En natuurlijk vroeg Ouassima aan Ben Saddik of er iets waar is van die geruchten over een Marokkaanse titanenstrijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie