STER Advertentie
STER Advertentie

Gaat Cristiano Ronaldo weg bij Real Madrid?

Gaat Cristiano Ronaldo weg bij Real Madrid?
AFP

Zondag 27 mei 2018 - 09:54 uur

|

Door:

Elize

Cristiano Ronaldo speelde misschien niet de hoofdrol in de Champions League-finale van gisterenavond. Toch heeft hij er weer voor weten te zorgen dat alle ogen op hem gericht zijn. Niet omdat hij voor de zevende keer topscorer van het toernooi werd, maar door wat hij na afloop van de wedstrijd zei. De sterspeler van Real Madrid hintte tegen televisiezender beIN Sport er namelijk op dat hij de club misschien gaat verlaten: "Het was leuk om speler van Real Madrid te zijn." Daarnaast gaf hij aan in de komende dagen meer duidelijkheid te geven. 

Verkeerde woordkeuze

 

Inmiddels heeft de Portugese voetballer de woorden min of meer teruggetrokken. Hij heeft aangegeven dat hij beter een andere verwoording had kunnen gebruiken, omdat hij wil dat de focus van de media op de bijzondere prestatie van het Real Madrid-team ligt. De club won voor de derde keer op rij, en voor de vierde keer in vijf jaar, de Champions League. Tegen FOX-sports zegt Ronaldo:

"Het is altijd geweldig om de Champions League te winnen, want het is zo'n belangrijke competitie. Ik ben erg gelukkig. Het gaat nu niet om de persoonlijke situatie van een speler. Mijn uitspraken zijn misschien uit de context gehaald, maar ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.37638-gaat-cristiano-ronaldo-weg-bij-real-madrid"}