STER Advertentie
STER Advertentie

WK Warming-up: Touzani spreekt (en voetbalt) met WK-spelers voor NOS-programma

Woensdag 30 mei 2018 - 14:38 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soufiane Touzani verklapte bij FunX dat hij werkte aan een programma rondom het WK in Rusland. NOS Sport heeft bekendgemaakt dat het programma Touzani's WK Warming-up gaat heten. Daarin chillt en traint Soufiane met spelers die tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Rusland in actie gaan komen, zoals Hakim Ziyech (Marokko) en Alireza Jahanbakhsh (Iran).

De zes delen van Touzani's WK Warming-up worden om 16:10 uur uitgezonden. Dat is tussen de eerste (14:00 uur) en tweede wedstrijd (17:00 uur) van het WK in. De derde wedstrijd vindt dagelijks plaats om 20:00 uur.

Bas de Videoscheidsrechter

Naast Soufiane Touzani krijgt ook scheidsrechter Bas Nijhuis een prominente rol bij de NOS. Hij gaat belangrijke beslissingen van zijn collega's analyseren tijdens WK-wedstrijden. Dat wordt extra spannend, want tijdens het komende WK wordt voor het eerst gebruikgemaakt van de VAR, ook wel de videoscheidsrechter genoemd.

WK bij de NOS

De NOS zendt alle 64 duels van het WK live uit met tussendoor WK-updates, reportages van verslaggevers en een bijdrage van WK-correspondent Jeroen Stekelenburg. Natuurlijk schuiven er ook dit jaar weer bekende personen aan bij presentatoren Sjoerd van Ramshorst, Gert van 't Hof en Tom Egbers om de wedstrijden te analyseren. De avonden zijn gereserveerd voor Henry Schut, sidekick Hugo Borst, vaste gast Rafael van der Vaart en bekende studiogasten.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen