STER Advertentie
STER Advertentie

Rico Verhoeven: "Ik ben klaar voor Badr Hari"

Vrijdag 21 september 2018 - 13:10 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rico Verhoeven heeft de afgelopen jaren wel vaker gehoord dat iemand hem knock-out ging slaan. Guto Inocente is de volgende vechter die het waar gaat proberen te maken. Op zaterdag 29 september vecht hij in de Johan Cruijff ArenA tegen Rico. Rico zegt op zijn beurt dat hij klaar is voor iedereen. Inclusief voor Badr Hari. Ouassima sprak hem en andere vechters afgelopen donderdag tijdens de Glory 59 staredown in Amsterdam.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Badr

Zoals het er ernaar uitziet staat Rico nog niet tegenover zijn gewenste tegenstander. Volgens trainer Mike is Badr wel aan het trainen en ligt zijn afwezigheid niet aan zijn wil om weer in de ring te stappen: "Het zal zijn vastgelopen in de onderhandelingen."

Beef

Ook Murthel Groenhart en Mohammed Jaraya stonden tegenover elkaar. Zij spraken over hun (online) beef en wat dat later gaat betekenen in de ring.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.39044-rico-verhoeven-ik-ben-klaar-voor-badr-hari"}