Sport

Rico Verhoeven en Murthel Groenhart winnen, Badr Hari uitgedaagd

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven en Murthel Groenhart winnen, Badr Hari uitgedaagd

Rico Verhoeven heeft zijn wereldtitel vannacht tijdens GLORY 59 met succes verdedigd tegen Guto Inocente. De 29-jarige Brabander was duidelijk een maatje te groot voor de Braziliaan.

afleidingsworp

Inocente probeerde Verhoeven nog uit zijn spel te krijgen met een ongeoorloofde judoworp, maar de Nederlander liet zich niet afleiden. Hij ging gewoon door met het uitdelen van stoten en kicks en won na vijf rondes op punten.

Badr Hari vs Jamal Ben Saddik

Jamal Ben Saddik won gisteravond de partij tegen D'Angelo Marshall. Hij sloeg de man binnen een paar seconden de wedstrijd uit. Daarna richtte hij zich op de toekomst door Badr Hari uit te dagen. Badr stapte vervolgens de ring in en accepteerde het gevecht. De enige vraag blijft nu: wanneer?

Te oud?

Murthel Groenhart heeft Mohammed Jaraya laten zien dat je een 31-jarige nooit moet onderschatten. Jaraya zei vooraf dat Groenhart te oud zou zijn, maar in de wedstrijd bleek het tegendeel.

Respect

Jaraya kreeg in de eerste ronde acht tellen en in de tweede ronde greep de scheidsrechter in nadat Groenhart helemaal los ging op zijn tegenstander. Hierdoor verloor Jaraya door een technische knock-out. Achteraf had Groenhart nog een boodschap voor zijn jonge tegenstander: "Het maakt niet uit hoe oud je bent. Je moet respect hebben."

Ster advertentie
Ster advertentie