STER Advertentie
STER Advertentie

Jordy Clasie bij Andy in de Auto: "Geld helpt, maar geluk gaat voor alles"

Woensdag 10 oktober 2018 - 07:00 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na een kort avontuur in Engeland keerde Jordy Clasie begin dit seizoen terug bij Feyenoord. De spelverdeler uit Haarlem vertelt bij Andy in de Auto of zijn buitenlandse avontuur bij Southampton net zo gestoord was als die van Andy van der Meijde bij Everton.

Geld helpt, maar geluk is alles

Jordy Clasie tekende bij Southampton een contract voor vijf jaar, maar na anderhalf jaar ging het al fout met de middenvelder: "Ik heb vijf maanden lang op de tribune gezeten." Clasie merkte toen dat geld niet alles is: "Geld helpt je met alles, maar als je daar zit, dan denk je daar echt niet meer aan. Je gaat voor 35% voor het geld, maar na één jaar wilde ik al weg toen Ronald Koeman vertrok. Geluk gaat voor alles en dat heb ik de afgelopen jaren wel ervaren. Je gaat je aan alles irriteren."

Pastoor, Koeman en WK

Jordy Clasie vertelde Andy verder over de belangrijke rol die Alex Pastoor in zijn leven heeft gehad. Ook hoor je hem dankbaar over zijn oud-trainer Ronald Koeman en natuurlijk spreekt hij vol lof over dat WK waar Oranje derde werd en hij de twee mooiste wedstrijden mocht spelen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.39260-jordy-clasie-bij-andy-in-de-auto-geld-helpt-maar-geluk-gaat-voor-alles"}