STER Advertentie
STER Advertentie

Khabib Nurmagomedov dreigt UFC te verlaten

Khabib Nurmagomedov dreigt UFC te verlaten
AFP

Donderdag 11 oktober 2018 - 19:53 uur

|

Door:

Burç

Khabib Nurmagomedov reageert woest op Instagram, omdat zijn teamgenoot Zubaira Tukhugov mogelijk uit de UFC geschopt gaat worden na de chaos die ontstond tijdens UFC 229 in Las Vegas. Tukhuguv deelde na de wedstrijd van Nurmagomedov tegen Conor McGregor rake klappen uit aan de Ier en postte later op Instagram: "Ik sloeg hem zoals beloofd."

Vermoorden

Khabib vraagt zich af waarom zijn teamgenoten gestraft worden voor een vechtpartij, terwijl Conor en zijn team niet gestraft worden voor hun aanval op de bus waar de Russen in zaten. "Ze hadden daar iemand kunnen vermoorden. Waarom zegt niemand iets over het beledigen van mijn vaderland, religie of familie?"

Contract ontbinden

Khabib schrijft op Instagram: "Als jullie besluiten om hem te ontslaan, weet dan dat jullie mij ook verliezen. Wij geven onze broeders nooit op in Rusland en ik zal tot het bittere eind gaan met hem. Als jullie besluiten om hem te ontslaan, vergeet dan niet om mijn contract te ontbinden, want anders lever ik het zelf in."

Eer verdedigd

Daar blijft het niet bij. Khabib zegt ook dat de UFC zijn prijzengeld van twee miljoen mag houden. Dat had de UFC ook al aangekondigd: "Daar hebben jullie het wel erg druk mee en ik hoop dat jullie je daar niet in verslikken. Wij hebben onze eer verdedigd en dat is het belangrijkste", aldus Khabib Nurmagomedov.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

  • Studente Sumanta Bansi (23) uit Hoorn al anderhalf jaar vermist

  • Kritiek op nieuw 'kimono'-merk van Kim Kardashian

  • Curaçao dankzij wereldgoal voor het eerst in historie naar kwartfinale Gold Cup

  • Schokkende foto van verdronken vader en dochtertje is het trieste beeld van The American Dream

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.39278-khabib-nurmagomedov-dreigt-ufc-te-verlaten"}