STER Advertentie
STER Advertentie

Hesdy Gerges klaar voor MMA-debuut tegen Domingos Barros

Zondag 25 november 2018 - 14:29 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op 1 december debuteert kickbokser Hesdy Gerges in het Italiaanse Genua in de MMA. Hij vecht dan voor het eerst in de kooi van Bellator en doet dat tegen de ongeslagen Domingos Barros. Ouassima ging langs bij een training van Hesdy om te kijken of de Nederlander er helemaal klaar voor is.

Uitdaging

Hesdy Gerges heeft keihard getraind en lijkt ready voor de partij tegen de zware Portugees. Ondanks de vele lessen in mixed martial arts en de overstap voelt hij zich nog steeds een kickbokser, maar wel eentje die altijd geprikkeld wil worden: "Ik heb in het kickboksen tegen iedereen gevochten en ben nu toe aan een nieuwe uitdaging", vertelde Hesdy aan Ouassima. "Ik overwoog te stoppen, maar kreeg toen deze aanbieding waar ik me goed voor kan motiveren."

Lees ook: Hesdy Gerges: ''Jullie zijn nog lang niet van me af''

Grondwerk

Hesdy Gerges heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het nieuwe spelletje, zoals hij de MMA noemt. De Amsterdammer heeft veel uren gemaakt en daarin vooral gewerkt aan zijn grondwerk en aan het staande deel van het gevecht. Volgens trainer Mousid Akhamrane moet het wel goed komen als Hesdy doet wat hij moet doen.

MMA-gezin

Hesdy Gerges is overigens niet de eerste bij hem thuis die over is gestapt naar de MMA. Zijn vrouw Denise Kielholtz maakte vorig jaar de overstap naar Bellator. Tot nu toe won en verloor ze twee keer.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • Officieel: Prins Harry en Meghan doen afstand van koninklijke titels

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC

  • Timbaland viel 59 kilo af na afkicken van pijnstillers en leeft nu gezond