STER Advertentie
STER Advertentie

Ouassima stapt volgend jaar de boksring in voor een gevecht bij WFL

Dinsdag 11 december 2018 - 20:25 uur

|

Door:

Elize

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ouassima en Melvin Manhoef hebben een deal gemaakt. Ouassima gaat volgend jaar voor WFL Boxing Influencers de boksring instappen! Dat maakte de FunX-reporter vanavond bekend op haar Instagram.

Het gevecht zal 15 februari 2019 plaatsvinden in Topsportcentrum Almere. Tegen wie ze moet vechten? Dat is nog onbekend. "Elke bekende vrouwelijke YouTuber mag komen, ik heb ze allemaal," aldus de zelfverzekerde Ouassima. In de comments wordt er al druk gespeculeerd over een goede tegenstander. Wordt het Selma Omari, Famke Louise of wat dacht je van een gevecht tussen Ouassima en Latifah? 

Niels en alex

Ouassima is niet de enige die de boksring instapt, want niemand minder dan aartsrivalen Niels en Alex van Temptation Island doen ook mee aan het evenement. De twee macho's kunnen binnenkort bij WFL Boxing Influencers voor eens en altijd uitmaken wie de sterkste van de twee is. Daarnaast zijn ook de volgende namen al bekendgemaakt: Lexxxus, Hanwe, Steven Brunswijk, Keizer, Ismail Ilgun en Joey Bravo.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.40049-ouassima-stapt-volgend-jaar-in-de-boksring-voor-een-gevecht-bij-wfl"}