STER Advertentie
STER Advertentie

Zoontje (1) van Raheem Sterling blijkt natuurtalent

Dinsdag 1 januari 2019 - 14:40 uur

|

Door:

Burç

Dat Raheem Sterling een aardig potje kan voetballen, weet iedereen die Manchester City of voetbal in het algemeen de afgelopen jaren heeft gevolgd. Zijn eenjarige zoontje kan er ook wat van. De vliegensvlugge vader blijkt zijn verwoestende schot door te hebben gegeven aan de jongste Sterling. Dat liet de trotse Engelse voetballer onlangs zien op zijn Insta Stories tijdens een van hun indoortrainingen.

Raheem Sterling was in december volop in het nieuws, omdat hij in een openhartige Instagrampost opstond tegen racisme. Dat inspireerde Nike om hem het nieuwe gezicht van hun campagne te maken. De 24-jarige speler postte op Instagram over racisme nadat hij door het publiek werd uitgescholden in een wedstrijd. Hij schreeft ook dat er volgens hem opvallend negatief over voetballers met een donkere huidskleur geschreven wordt door de Engelse media.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jay Z betaalt advocaat voor familie waarvan 4-jarig kind onder schot werd gehouden

  • Man doet romantisch huwelijksaanzoek tijdens vlucht naar Aruba

  • 'Murder Mystery' verbeekt record op Netflix

  • Donald Trump: Geen excuses aan When They See Us-mannen

  • Social Talk: deze artiesten genieten van hun welverdiende vakantie

  • Waarom de woorden van XXXTentacion een jaar na zijn dood nog steeds voortleven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.40320-zoontje-1-van-raheem-sterling-blijkt-natuurtalent"}