STER Advertentie
STER Advertentie

Stiekeme Mourinho ging bijna dood in wasmand tijdens Champions League

Zondag 20 januari 2019 - 15:32 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Al jaren gaat het bizarre gerucht dat José Mourinho zich in de kwartfinale van de Champions League in een wasmand zou hebben verstopt om zijn spelers toe te spreken. In een uitzending van beIN Sports met onze eigen Jimmy Floyd Hasselbaink geeft de onlangs ontslagen trainer toe dat hij ondanks een schorsing toch zijn spelers heeft toegesproken. Dat deed hij met wat dank aan de materiaalman en een wasmand.

Wasmand

"Ja, dat klopt. Ik moest bij mijn spelers zijn", zei José Mourinho op de vraag over de wasmand in de uitzending waar hij als analyticus bij aanschoof. "Ik wilde in de kleedkamer zijn als de spelers aankwamen, dus ging ik erheen zonder dat iemand met zag. Het probleem was echter dat ik ook weer weg moest."

Bijna dood

Materiaalman Stewart Bannister stopte Mourinho in een metalen wasmand met de klep een beetje open, zodat José nog kon ademen. Dat ging bijna mis, toen de materiaalman hem de kleedkamer uitbracht omdat de UEFA de trainer zocht. "Stewart deed de mand dicht en ik kon niet meer ademen", zegt Mourinho. "Ik ging bijna dood. [...] Ik zweer het je. Echt waar."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

  • Rapper Sjors valt Tim Hofman aan in nieuwe #BOOS-aflevering

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.40610-stiekeme-mourinho-ging-bijna-dood-in-wasmand-tijdens-champions-league"}