STER Advertentie
STER Advertentie

Jairzinho wint eerste UFC-gevecht voor Suriname

Maandag 4 februari 2019 - 16:53 uur

|

Door:

Burç

Jairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik heeft zijn allereerste UFC-partij afgelopen weekend gevochten én gewonnen in de Braziliaanse stad Fortaleza! De Surinaamse MMA-vechter versloeg zijn Braziliaanse tegenstander Junior Albini in de tweede ronde met een technische knock-out.

Trots!

Op Instagram noemt Jairzinho de winst 'geschiedenis' en bedankt zijn trainer Michael Babb, maar ook zijn management, familie en fans voor al hun steun. En natuurlijk is hij supertrots: "Het evenement was geweldig en ik ben trots dat ik de eerste Surinaamse vechter in de UFC ben!"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste Surinamer in de UFC

Jairzinho Rozenstruik tekende afgelopen december een UFC-contract en werd daardoor de eerste vechter die voor Suriname uitkomt bij de grootste MMA-vechtbond van de wereld. Voor Surinamers was het dus een extra reden om trots te zijn op hun vechter en daarom werd de winst van Bigi Boi uitgebreid gevierd in Paramaribo!

Jairzinho, de MMA-vechter

Populair op FunX.nl

  • Munira werd na 27 jaar wakker uit een coma

  • Waarom Ciara make-uploze foto deelt en fans oproept hetzelfde te doen

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Rarko traint mee met profvoetballers

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.40807-jairzinho-wint-eerste-ufc-gevecht-voor-suriname"}