STER Advertentie
STER Advertentie

Moedig Ajax verliest van Real Madrid in de Champions League

Moedig Ajax verliest van Real Madrid in de Champions League
ANP

Woensdag 13 februari 2019 - 23:22 uur

|

Door:

Burç

Ajax heeft het eerste duel in de achtste finale van de Champions League verloren van Real Madrid. De Spaanse ploeg was met 1-2 te sterk in de Johan Cruijff Arena, dankzij doelpunten van Karim Benzema en Marco Asensio. Hakim Ziyech maakte de treffer voor de Ajacieden. De return vindt op 5 maart plaats in de Spaanse hoofdstad.

VAR

Ajax speelde goed tegen de Madrilenen en leek in de eerste helft zelfs op een 1-0 voorsprong te komen, maar na tussenkomst van de VAR floot de scheidsrechter het doelpunt af. In de tweede helft scoorde Benzema na een kwartier de 0-1. Nog geen vijftien minuten later schoot Ziyech de aansluitingstreffer binnen. Vlak voor tijd besliste Asensio het duel echter na een haarscherpe counter van Real Madrid.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Return

De manier waarop Ajax de strijd aan ging was hoopvol en verdiende meer. Over drie weken speelt Ajax de returnwedstrijd in Madrid en dat is twee dagen nadat Real Madrid het opneemt tegen aartsrivaal Barcelona. Dus wie weet wat er dan kan gebeuren in de tweede wedstrijd van de achtste finale van de Champions League.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.40936-moedig-ajax-verliest-van-real-madrid-in-de-champions-league"}