STER Advertentie
STER Advertentie

Robin van Persie verrast Touzani School: "Ik kreeg tranen in mijn ogen"

Zondag 24 maart 2019 - 11:39 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soufiane Touzani organiseerde dit jaar voor de zes keer de Fatih Cup. Vorig jaar werd eregast Fatih a.k.a. De Stille Rapper verrast door Boef en dit jaar was het Robin van Persie die de hoofdprijs in Rotterdam Zuid kwam uitreiken.

Kippenvel bij Van Persie

Robin van Persie liep vermomd de gymzaal in en vertelde na de onthulling waarom hij een verjaardag verliet om speciaal bij de Fatih Cup aanwezig te zijn. "Fatih, ik heb je filmpje van vorig jaar gezien met Boef en kreeg tranen in mijn ogen. Ik kreeg kippenvel", aldus de voetballer van Feyenoord.

Een voorbeeld voor anderen

Van Persie zei dat hij het mooi vindt hoe Fatin in het leven staat: "Ik heb gehoord wat jij hebt meegemaakt en ik denk dat jij niet alleen een voorbeeld bent voor al deze kinderen en ouders, maar ook voor mij en voor alle voetballers en rappers door de manier waarop jij in het leven staat, het maximale eruit haalt en positief blijft. Ik ken veel volwassenen die niet altijd positief en gelukkig zijn met hun leven."

Wat is de Touzani school?

De Touzani School is voor meisjes en jongens van 8 t/m 18 jaar uit Rotterdam die samen willen voetballen en zichzelf willen leren presenteren. Ze hebben een YouTubekanaal, Instagrampagina en Facebookpagina en organiseren een Pro League en drie toernooien: de Fatih Cup, de Doorzetters Bokaal en het Toernooi om de Eeuwige Roem.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan