STER Advertentie
STER Advertentie

Georgische voetballer redt leven van Zwitserse tegenstander op het veld

Georgische voetballer redt leven van Zwitserse tegenstander op het veld
AFP

Maandag 25 maart 2019 - 11:39 uur

|

Door:

Burç

De superheld van het afgelopen weekend is zonder twijfel Jano Ananidze. De Georgische voetballer redde namelijk het leven van zijn tegenstander Fabian Schaer tijdens het EK-kwalificatieduel tegen Zwitserland.

Bron: AFP

Bewusteloos

Fabian Schaer knalde tijdens een kopduel tegen de Georgiër Jemal Tabidze. Het leek een onschuldig kopduel, maar dat bleek wel anders toen mensen opviel dat Schaer niet opstond. Hij bleef bewusteloos liggen met zijn tong in zijn keel. Jano Ananidze kwam aanrennen en redde zijn bewusteloze tegenstander van de verstikkingsdood.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bron: EPA

Terug in het veld

Geloof het of niet, Schaer keerde nog terug in het veld en speelde de wedstrijd uit. Het voorval herinnert hij zich niet. "Ik was een paar seconden helemaal weg van de wereld en mijn hoofd doet nog steeds pijn. Ik heb last van mijn nek en een bult op mijn voorhoofd, maar het was het waard." Daarmee doelt Schaer op de eindstand. Zwitserland won het duel tegen Georgië uiteindelijk met 0-2.

Bron: EPA

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.41423-georgische-voetballer-redt-leven-van-zwitserse-tegenstander"}