STER Advertentie
STER Advertentie

Schokkend: gymnast breekt beide benen na ongelukkige landing

Maandag 8 april 2019 - 11:45 uur

|

Door:

Burç

De Amerikaanse gymnast Samantha Cerio van de Auburn Universiteit brak afgelopen vrijdag haar beide benen na een ongelukkige landing tijdens de halve finale van een regionaal atletiektoernooi. Ook schoten allebei haar knieën uit de kom. De schokkende landing van Samantha Cerio gaat inmiddels de wereld over. Op de beelden is te zien hoe ze valt, hoe ze het uitschreeuwt van de pijn en hoe ze uiteindelijk het stadion uitgedragen wordt.

Samantha stopt

De gevolgen van de val zijn blijkbaar zo ernstig dat Samantha Cerio afscheid neemt van de atletiekwereld. Dat maakte de gymnast zondagavond bekend op haar Instagrampagina: "Vrijdagavond was mijn laatste avond als gymnast. Na 18 jaar stop ik ermee en laat ik de kalk achter mij." Samantha zegt dat ze veel te danken heeft aan de sport en bedankt de Auburn-familie die haar de kans heeft gegeven om haar grote liefde uit te oefenen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.41602-schokkend-gymnast-breekt-beide-benen-na-ongelukkige-landing"}