STER Advertentie
STER Advertentie

Eden Hazard scoort werelddoelpunt tegen West Ham United

Eden Hazard scoort werelddoelpunt tegen West Ham United
AFP

Dinsdag 9 april 2019 - 10:46 uur

|

Door:

Burç

Aanvaller Eden Hazard scoorde maandagavond misschien wel zijn mooiste doelpunt ooit in een wedstrijd tegen West Ham United. De Belgische voetballer van Chelsea dribbelde met speels gemak langs een aantal tegenstanders en schoot raak in de rechterhoek. Zo bepaalde hij de eindstand op 2-0 voor de Londenaren.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Transfer naar Real Madrid

Eden Hazard wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. De fans van West Ham zongen zelfs "He's off to Madrid" tijdens het duel, maar na de wedstrijd gaf de Belg aan dat de fans van de tegenstander mis zitten. Analisten Jamie Carragher en Gary Neville geloven dat niet en denken dat Hazard spoedig zal vertrekken bij Chelsea. Volgens Carragher kan je niet kunt voorkomen dat je beste spelers naar Barcelona of Real Madrid vertrekken.

Te goed voor Chelsea

Cristiano Ronaldo, Luis Suárez en Philippe Coutinho verlieten eerder topclubs zoals Manchester United en Liverpool voor een avontuur in Spanje en Hazard is volgens Carragher ook van die buitencategorie: "Ik denk dat hij wel voor een club als Real Madrid of Barcelona móét spelen. Zo goed is hij. Ik vind hem nu te goed voor Chelsea."

Laatste wedstrijden

Gary Neville weet bijna zeker dat Eden Hazard het in Spanje weer waar gaat maken: "Als hij naar Real Madrid vertrekt, dan verwacht ik dat hij 25 doelpunten gaat maken." En volgens Neville zie je aan alles dat Hazard klaar is bij Chelsea: "Als Real Madrid sterk gelinkt wordt aan een speler, en je aan zijn lichaamstaal kan zien dat hij weg wil, dan krijg je het gevoel dat hij zijn laatste vijf wedstrijden in de Premier League speelt."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Black Out Tuesday: muziekindustrie blijft een dag stil

  • Demonstranten vanmiddag de straat op in Amsterdam voor vreedzaam protest

  • Truck rijdt in op demonstranten in Minneapolis

  • In deze steden vonden er naast Amsterdam ook demonstraties plaats

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door Israëlische politie