STER Advertentie
STER Advertentie

Zlatan Ibrahimović helpt nerveuze mascotte het veld op

Woensdag 24 april 2019 - 11:47 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zlatan Ibrahimović toonde deze week weer wat voor geweldige vent hij naast het voetbalveld is. De camera's legden een moment vast dat vlak voor een wedstrijd van zijn club LA Galaxy plaatsvond. De kleine mascotte hield zijn hand vast en vertelde Zlatan dat hij nerveus was. Ibracadabra vroeg de kleine jongen waarom en zei vervolgens: "Dat kan niet. Je bent nu met mij." Daarna volgde een glimlach, een slimme afleiding en wat vaderlijk advies van Ibra: "Geniet gewoon van het moment."

Arrogant?

Vaak denken mensen dat voetballer Zlatan Ibrahimović een arrogante man is, maar wie het aan zijn medespelers en trainers vraagt, krijgt een heel ander antwoord. Ja, de Zweedse topvoetballer is erg zelfverzekerd, maar dat mag ook wel als je dit soort doelpunten maakt. Als echte winnaar kan hij op het veld keihard zijn voor tegenspelers, medespelers en voor zichzelf, maar de doelpuntenmachine heeft duidelijk een klein hartje. Dat blijkt ook uit dit hilarische interview tussen Zlatans oud-ploeggenoten Mido en Andy van der Meijde.

Zlatan en mascottes

Dat Zlatan een magisch effect heeft op mascottes, weten we al langer. Dat bleek een aantal jaren geleden nog voor een wedstrijd van het Zweedse elftal. Twee jochies stonden hem helemaal aan te gapen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Koppel dat bespot werd na viral huwelijksaanzoek in KFC, krijgt bruiloft vergoed

  • MMA-vechter kotst alles onder na scheet in gezicht

  • Trainer Den Bosch maakt excuses om uitspraak over 'zielig mannetje' Mendes Moreira

  • Executie van Rodney Reed uitgesteld, acties van Beyoncé, Rihanna, Kim K en Meek Mill lijken te werken

  • Droombaan als je graag wiet rookt: tester voor wietproducten gezocht

  • Bizzey in ziekenhuis beland na hartsteken door ontstoken hartzak