STER Advertentie
STER Advertentie

Rico Verhoeven eist gevecht met Badr Hari

Rico Verhoeven eist gevecht met Badr Hari
ANP

Dinsdag 14 mei 2019 - 07:48 uur

|

Door:

Elize

Rico Verhoeven vindt dat hij genoeg heeft gewacht. Hij wil in december vechten tegen Badr Hari, anders verlengt hij zijn contract bij Glory niet. Dat laat de 30-jarige kickbokser weten in een interview met het AD

December

Badr tekende onlangs een driejarig contract bij Glory, ondanks het feit dat hij momenteel geschorst is wegens dopinggebruik. Verhoeven heeft, hoewel zijn contract al in december afliep, nog niet bijgetekend. Hij is in gesprek met andere organisaties en wil alleen bij Glory blijven als ze voldoen aan zijn eis:

"Ik wil graag dat mijn eerstvolgende gevecht tegen Badr is. Zoals ik het uitreken, kan dat in december. Dan mag hij namelijk weer vechten. Er zijn voor Glory geen redenen om nog langer te wachten. Mijn laatste gevecht was in september. Dus in december heb ik al een jaar en drie maanden niet gevochten.”

tweede gevecht

"Pas als het gevecht is gepland, praat ik met Glory over verlenging van míjn contract. Zo simpel is het." Rico wil pas tegen andere rivalen vechten als de langverwachte rematch tegen Badr, die in het eerste gevecht al snel een blessure opliep, gevochten is. "Iedereen wist na het eerste gevecht tegen Badr dat het hiermee niet afgelopen zou zijn. Iedereen wil dat tweede gevecht tussen ons. Toen ik Badr een keer sprak, alweer twee jaar geleden of zo, zeiden ook wij tegen elkaar dat wij allebei dat tweede gevecht willen." Rico vindt dat Badr wel zwaar genoeg gestraft is met zijn schorsing van negentien maanden: "Nog zwaarder straffen, zou zijn carrière verwoesten.” 

 

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • Dit Japanse stel draagt al jaren elke dag een matchende outfit

  • Jennifer Aniston 'breekt het internet' met eerste Instagramfoto