Sport

Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

foto: twitter/Glory_WS
  1. Newschevron right
  2. Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

Mohammed Jaraya heeft zaterdagavond verloren van Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 in Parijs. In een zeer spannend en vermakelijk duel begon Jaraya zeer agressief alsof hij extreme honger had naar de winst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wenkbrauw

De eerste en tweede rondes gingen gelijk op, maar in de derde ronde ging het mis voor Jaraya. De kickbokser leek de overhand te krijgen in een agressieve strijd tussen de twee topsporters, maar verloor uiteindelijk toch van Koprivlenski. Jaraya liep een flinke snee op aan zijn wenkbrauw na een knietje van de Bulgaar. De dokter besloot uiteindelijk dat Jaraya niet meer verder mocht door die snee.

Teleurstelling

Voor Mohammed Jaraya was de technische knockout zeer teleurstellend. Hij kon het niet geloven en schreeuwde de boel bij elkaar. Jaraya reageerde zijn woede uiteindelijk al bijtend af op de ring en dat kon de commentator ook goed begrijpen: "Hij moest nog 46 seconden van een solide winst." Op Instagram schrijft de kickbokser dat hij aan de winnende hand was. Hij zegt extreem teleurgesteld te zijn en biedt zijn excuses aan voor de woede-uitbarsting die daarop volgde in de ring.

Ster advertentie
Ster advertentie