STER Advertentie
STER Advertentie

Tonny Vilhena eert overleden moeder met rugnummer 52

Woensdag 26 juni 2019 - 14:21 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tonny Vilhena heeft Feyenoord onlangs verlaten voor het Russische FC Krasnodar. Hij nam met een videoboodschap afscheid van zijn jeugdliefde en tekende voor vijf jaar bij zijn nieuwe club. Vandaag maakte Vilhena bekend dat hij bij Krasnodar het opvallende rugnummer #52 gaat dragen en daar heeft hij een hele goede reden voor.

#52 voor mama

Op Instagram maakt de voetballer bekend dat de keuze voor #52 ter ere van zijn moeder is: "Ik heb dit nummer uitgekozen voor jou mama." De moeder van Tonny Vilhena overleed in 2016 na lang ziek te zijn geweeest. Jeanette Morin werd uiteindelijk 52 jaar en daarom heeft haar zoon er nu voor gekozen om haar 'laatste' leeftijd op zijn rug te dragen.

Nieuw hoofdstuk

Tonny Vilhena schrijft verder dat hij uitkijkt naar dit nieuwe hoofdstuk in zijn carrière bij de Russische club: "Nieuwe stad. Nieuw team. Nieuw hoofdstuk. Nieuwe uitdagingen. Ik kijk ernaar uit om al onze doelen samen te behalen FC Krasnodar."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Britse miljonair is boos over armoede en geeft daarom zijn fortuin weg

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Studenten reizen vandaag niet gratis vanwege systeemfout

  • Driekwart van festivalbezoekers draagt poepbacterie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.42599-tonny-vilhena-eert-overleden-moeder-met-rugnummer-52"}