STER Advertentie
STER Advertentie

Marokkaans bondscoach Renard neemt schuld op zich: "Ik heb gefaald"

Marokkaans bondscoach Renard neemt schuld op zich: "Ik heb gefaald"
AFP

Zaterdag 6 juli 2019 - 11:23 uur

|

Door:

Elize

Marokko is gisteren helaas gestrand in de achtste finales van de Afrika Club. De Marokkanen werden uitgeschakeld door Benin na een strafschoppenreeks. 

Gefaald

"Ik heb gefaald", zei bondscoach Renard na afloop van de wedstrijd"Dat zal ik moeten accepteren. Daarop mag ik worden afgerekend, het is niet anders." Volgens de 50-jarige Renard was het team "mentaal niet sterk genoeg". Mogelijk keert hij niet meer terug als bondscoach van Marokko. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mis

De Marokkanen kwamen in de tweede helft van de wedstrijd op achterstand na een goal van Moise Adilehou. Een kwartier voor tijd wist Youssef En-Nesyri de 1-1 te maken. In de blessuretijd mocht Hakim Ziyech nog een strafschop nemen, maar hij schoot op de paal. Een dure misser voor de speler van de Ajacied, want ook in de verlenging lukte het Marokko niet om te scoren. In de strafschoppenserie ging het mis bij Soufiane Boufal en En-Nesyri. Benin wist wel alle penalty's raak te schieten.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.42724-marokkaans-bondscoach-renard-neemt-schuld-op-zich-ik-heb-gefaald"}