STER Advertentie
STER Advertentie

Badr Hari wil Rico Verhoeven: "Time's up..."

Badr Hari wil Rico Verhoeven: "Times up..."
ANP

Dinsdag 9 juli 2019 - 16:50 uur

|

Door:

Burç

Badr Hari is het wachten zat en wil wraak nemen op Rico Verhoeven. Hij plaatste op Instagram een foto met als bijschrift: "Time's Up". Een reactie van Rico Verhoeven volgde kort daarna. De huidige wereldkampioen ziet het ook wel zitten: "I always finish what I start. Mark my words!"

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rico eist Badr

Badr Hari en Rico Verhoeven stonden in 2016 voor het laatst tegenover elkaar in de ring in Oberhausen tijdens GLORY 35. Destijds moest Badr na twee rondes opgeven wegens een armblessure. Beide vechters willen samen weer de ring in, om deze tegenvaller voor het publiek recht te zetten. Verhoeven eiste in december zelfs van kickboksorganisatie GLORY een gevecht tegen Hari en dreigde zijn contract anders niet te verlengen.

Badr zonder Mike

Als er een partij tussen Rico Verhoeven en Badri Hari gaat plaatsvinden, dan wordt het op z'n vroegst aan het einde van dit jaar. Badr moet eerst een schorsing uitzitten na een positieve dopingtest. De grootste verandering in de nieuwe confrontatie wordt de afwezigheid van trainer Mike Passenier. Badr Hari maakte onlangs bekend dat hij bij Mike weg is gegaan, omdat hij uit zijn comfortzone wil stappen om het beste uit zichzelf te halen.

Badr wil kampioen worden

Badr Hari heeft zichzelf als doel gesteld om wereldkampioen te worden bij GLORY en daarom een contract van zes duels getekend. Om de absolute koning te worden, moet hij wel eerst de huidige kampioen Rico Verhoeven zien te verslaan. De laatste die dat lukte tijdens een GLORY-wedstrijd was Semmy Schilt in 2012.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Hartbrekend: Speler scoort en vertelt teamgenoot dat zijn vader net overleden is

  • Rihanna gebruikt Cho, Spanker en Stefflon Don-tune in Savage x Fenty-show

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Jennifer Lopez steelt Versace-show in haar beroemde groene Grammy-jurk