STER Advertentie
STER Advertentie

Snelste rode kaart ooit na bizarre actie Turkse doelman

Dinsdag 22 oktober 2019 - 17:23 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Turkse doelman Serkan Kırıntılı van Konyaspor was maandagavond helemaal de weg kwijt in de wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor. De 35-jarige keeper kwam bij een aanval van de tegenpartij zijn doel uit en pakte de bal klemvast buiten zijn strafschopgebied. De bizarre actie van de ervaren doelman leverde hem al na twintig seconden een directe rode kaart op.

Betreurde keeper

Serkan Kırıntılı had de enorme blunder direct door. Hij deed zijn keepershandschoenen uit en liep betreurd met zijn shirt over zijn gezicht het veld af. Zijn trainer Aykut Kocaman noemde het een van de ergste manieren waarop een van zijn teams ooit aan een wedstrijd is begonnen in zijn lange sportieve carrière. Konyaspor verloor de wedstrijd uiteindelijk met 0-2.

Snelste rode kaart ooit

De rode kaart die Serkan Kırıntılı ontving was de snelste die ooit is uitgedeeld in het Turkse voetbal, maar het komt niet in de buurt van het wereldrecord. Het record van de snelste rode kaart staat op naam van Lee Todd, oud-aanvaller van Cross Park Farm Celtic. Hij ontving in het jaar 2000 al na twee seconden een rode kaart. De scheidsrechter floot om het spel te laten beginnen, maar deed dat zo hard dat Todd "Fuck me, that was loud" riep. Dat taalgebruik kon de scheids niet tolereren en hij gaf Todd dan ook direct rood.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies

  • Man schiet zwerfster neer die vraagt om 0,25 cent

  • Vrouw wordt geforceerd eigen verkrachting te zien door Spaanse Big Brother

  • Chivv heeft de videoclip van 'Expose Zwarte Piet' uitgebracht

  • Snackbar medewerker niet bang voor overvaller: 'Don't fuck met onze Edsel'

  • RTL stopt met 'De Villa' na seksueel grensoverschrijdend gedrag