Sport

Feyenoord verslaat PSV in eigen huis met 3-1

1. Newschevron right
  2. Feyenoord verslaat PSV in eigen huis met 3-1

De crisis is compleet bij PSV na het 3-1 verlies bij Feyenoord. Steven Berghuis was de grote man bij de Rotterdammers met drie doelpunten.

Berghuis gaat los

Feyenoord kwam in Rotterdam al snel op voorsprong door een mooie kopbal van Berghuis in de negende minuut. Ook het tweede doelpunt van Steven mocht er wezen. Hij dolde Dumfries, werd neergelegd en kreeg een strafschop die hij zelf wist te verzilveren.

Tweede helft

PSV kreeg in de tweede helft genoeg kansen om een doelpunt te maken, maar alle pogingen mislukten. Berghuis stond daarentegen wel op scherp en scoorde in de 64ste minuut weer uit een strafschop. In de 84ste minuut deden de Eindhovenaren iets terug dankzij een eretreffer van Gastón Pereiro.