STER Advertentie
STER Advertentie

Honderden Feyenoorders geven hun kaarten aan mensen die het niet kunnen betalen

Honderden Feyenoorders geven hun kaarten aan mensen die het niet kunnen betalen
EPA

Donderdag 26 december 2019 - 10:06 uur

|

Door:

Burç

De kerstgedachte zit er goed in bij honderden supporters van Feyenoord. Voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen stellen zij namelijk hun zitplaatsen beschikbaar voor fans die geen kaart kunnen betalen en een bijzondere dag kan kan gebruiken.

Driehonderd aanmeldingen

De actie Geef Feyenoord is opgezet door Sander Kolsloot en blijkt een enorm succes. Er zijn inmiddels meer dan driehonderd supporters aanmeldingen van seizoenskaarthouders die hun kaarten beschikbaar stellen voor anderen die het net iets beter kunnen gebruiken.

Zo onstond het idee

Kolsloot vertelde FOX Sports dat hij dit idee een dag na Sinterklaas bedacht terwijl hij op de fiets zat : "Ineens ontstond er een beeld in mijn hoofd van iemand die een heel donkere kerst had. Toen dacht ik: die kan ik wel opvrolijken! en bedacht ik: ik heb een seizoenskaart en die kan ik beschikbaar stellen."

"Geef Feyenoord aan iemand die praktisch naast De Kuip woont, maar nooit een wedstrijd kan bezoeken. Geef Feyenoord aan iemand die het niet breed heeft, maar die zo graag de sfeer in ons stadion wilt proeven. Geef Feyenoord aan iemand die het goed kan gebruiken. Geef Feyenoord aan iemand om diegene een bijzondere dag te laten beleven."

Laatste dag: vandaag

Seizoenskaarthouders kunnen tot en met vandaag nog hun kaart(en) beschikbaar stellen voor de eerste wedstrijd van 2020 die op 18 januari plaatsvindt. Dat doe je door dit formulier in te vullen op de website van Feyenoord.

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef fixt samenwerking met Tory Lanez voor nieuw album

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Suriname versoepelt coronaregels

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'