STER Advertentie
STER Advertentie

Voetballer schopt en slaat grensrechter: krijgt 3-jarig voetbalverbod

Voetballer schopt en slaat grensrechter: krijgt 3-jarig voetbalverbod
AD

Vrijdag 17 januari 2020 - 11:33 uur

|

Door:

Phoebe

Heftig! In Malta is een voetballer opgepakt omdat hij tijdens een wedstrijd de grensrechter aanviel. Op de beelden is te zien dat Sannat Lions-speler Antoine Camilleri in woede uitbarst nadat hij een rode kaart krijgt van de grensrechter. Als reactie hierop besluit de voetballer hem aan te vallen. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

rode kaart

In de video zie je Antoine boos weglopen. Achter hem zie je de grensrechter bewegingsloos op de grond liggen. Na het gevecht legt de scheids de wedstrijd in de tweede divisie stil. Dit is niet de enige consequentie voor Antoine Camilleri: zijn club Sannat Lion heeft direct al het contact met Antoine verbroken en de voetbalfederatie van Malta heeft besloten hem een voetbalverbod van drie jaar op te leggen. Ook moet de speler een boete van 400 euro betalen.

Reactie

Sannat Lions heeft op het incident gereageerd door te zeggen dat zij absoluut niet achter het voorval staan. In een Facebookpost hebben zij ook laten weten zich te verontschuldigen tegenover de grensrechter en de rest van de voetbalfederatie. Verder gaan ze de ruzie onderzoeken, om precies uit te vogelen wat er is gebeurd. 

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Opnieuw een grote tegenslag voor Rumag

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje