STER Advertentie
STER Advertentie

Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC

Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC
YouTube: UFC

Zondag 19 januari 2020 - 10:22 uur

|

Door:

Burç

Conor McGregor heeft zijn tegenstander Donald 'Cowboy' Cerrone binnen veertig seconden verslagen bij zijn rentree in de UFC. De Ier beukte erop los tegen de Amerikaan, deelde vervolgens een rake trap uit en maakte het af met een serie vuisten tegen het hoofd van Cerrone. De scheidsrechter stopte de wedstrijd na nog geen minuut waardoor McGregor won met een technische knock-out.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet verwacht

Conor McGregor gaf direct na de wedstrijd aan dat hij supertrots is op de overwinning: "Het voelt goed om weer terug te zijn. Ik ben trots op mezelf. Bedankt voor de steun. Ik ben echt blij." Cerrone zegt dat hij het allemaal niet zag aankomen: "Hij had mij snel te pakken en dat had ik niet verwacht", zei de man die de meeste UFC-overwinningen op zijn naam heeft staan.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Knock-outs in drie gewichtsklasses

Voor Conor McGregor is de winst tegen Cerrone meer dan een overwinning. Hierdoor is de Ier namelijk de eerste kooivechter die in drie verschillende gewichtsklasses wint met een knock-out. In het verleden won hij al in het veder- en lichtgewicht en daar plakt hij nu het weltergewicht aan vast.

Comeback

Conor McGregor nam in maart van 2019 nog afscheid van de UFC, maar krabbelde kort daarna alweer terug. Zijn trainer gaf John Kavanagh vertelde dat de Ier zijn liefde en plezier voor de vechtsport weer had teruggevonden. Niet veel later werd bekendgemaakt dat Conor McGregor zou terugkeren in de kooi.

Populair op FunX.nl

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Tienerbroers beginnen bedrijf om moeder te laten stoppen met werken

  • 8 powercouples om bij weg te zwijmelen op Valentijnsdag

  • 'Premier League gaat Manchester City ook straffen'

  • ADO-fans ontkennen leuzen over overleden vader van Ihattaren

  • Storm Dennis zorgt voor code rood bij de Britten