STER Advertentie
STER Advertentie

'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'

Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona
AFP

Donderdag 13 augustus 2020 - 10:58 uur

|

Door:

Burç

Cristiano Ronaldo heeft nog een contract tot 2022 bij Juventus, maar hij zou inmiddels bij meerdere clubs zijn aangeboden. Een daarvan zou Barcelona zijn. Dat vertelt de Spaanse journalist Guillem Balague aan de BBC. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou volgens hem instructies hebben gekregen om een nieuwe club voor de Portugese voetballer te vinden.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gigantisch salaris

De uitbraak van het coronavirus heeft de nieuwe kampioen van de Serie A hard geraakt en daarom zouden ze volgens Balague van hun huidige topscorer af willen. Ook zou zijn gigantische salaris enorm drukken op de begroting. Ronaldo verdient zo'n 23 miljoen euro netto in Italië. Met het geld dat vrijkomt kan de club meerdere versterkingen halen.

Barcelona

Ronaldo zou al aangeboden zijn bij de topclubs zoals PSG, Real Madrid en zelfs Barcelona. De Koninklijke zou al "nee" hebben gezegd, maar het antwoord van Barça is niet bekend. "Ronaldo is overal aangeboden, zelfs bij Barcelona", vertelt de Spaanse journalist bij de BBC. En toevallig zoeken de Catalanen nog iemand om de aanval te versterken. Mocht de transfer echt plaatsvinden, dan krijgen we een droomduo in Spanje: Ronaldo en Messi in één team. Wie had dat ooit durven dromen?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie is de betere voetballer?

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen